Afvalmanagement

AfvalmanagementIMG_1099

Met het afvalmanagement concept krijgt u inzicht en beheersing over uw restmaterialen. Door restmaterialen te recyclen kan de uitstoot van CO2 worden beperkt. Wij hebben hiervoor een afvalscan ontworpen.

 

IMG_1089Analyse en opstellen materialen plan

Hierbij brengen wij uw restmaterialen in beeld. Het materialenplan geeft een totaal inzicht van de stromen die in uw bedrijf vrijkomen en dient als basis voor de waardebepaling van de verschillende stromen. Veel materialen hebben immers een positieve waarde en kunnen na verwerking hernieuwd als grondstof worden toegepast.

Adviseren en waardebepalingIMG_1829

Restmaterialen als papier, plastic en metaal kunnen uitstekend worden hergebruikt. Door gescheiden inzameling en bewerking stelt u ons in staat de materialen  te bewerken en terug te laten keren als grondstoffen. Wij maken voor u een vrijblijvend advies waarbij het hele proces van inzameling tot en met eindverwerking inzichtelijk maken. Zo weet u precies wat de kosten per restmateriaal zijn maar ook de opbrengsten van de herbruikbare reststromen.

 

IMG_1086

 

Actie en afvalbalans

Adviseren is één, doen is twee. Met 80 jaar recycling ervaring weet van Puijfelik Recycling als geen ander de weg in de wereld van hergebruik van reststromen. Deskundigheid, flexibiliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden. Wij beschikken over eigen inzamelmiddelen en materieel.Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben wij een groot aantal verschillende inzamel middelen.

IMG_1102Maandelijks maken wij voor u een afvalbalans. Wij verstrekken u een duidelijk overzicht van uw afvalkosten en behaalde recyclingpercentages. Deze afvalbalans geeft een helder beeld van uw algehele afvalprestaties en een vergelijking met voorgaande periodes. Een perfect instrument voor u (milieu)rapportage over (milieu)ambities en compliancy-vereisten.

Leave a Reply